lördag 31 oktober 2009

Nystart igen

Jaha, då sitter jag här på nytt och undrar var tiden tog vägen. Ett par intensiva veckor med fantastiska hästar, trevliga människor och en hel del jobb är till ända. Äntligen är alltså träningsgrupperna för Piet Bakker igång och jag ser fram emot att följa ekipagens utveckling under de kommande två åren.

Min egen verksamhet har kommit lite i skymundan nu en tid. Det är t.ex. svårt att hinna svara på mail när man tillbringar största delen av dygnen inhyst på en ridanläggning utan tillgång till datorer och andra administrativa verktyg. Jag önskar verkligen att vi på sikt kan flytta hem kurserna till vår egen gård istället! Vissa saker är dock väldigt bekväma när man hyr in sig -Cattis på Johannesbergs fenomenala matlagning till exempel. Nåväl, nu är det kursledigt några veckor så en nystart av mina egna aktiviteter utlovas inom kort.

Jag har även gjort en nystart av bloggandet om Lusen. Nu finns hans bravader att följa i en särskild dagbok som främst är till för de närmaste kring honom. Lämna ett meddelande om du vill ha tillgång till den bloggen så ordnar jag det.

Med förhoppning om att november blir både en bra hästtränings- och bloggmånad. På återhörande!
/Carolina

4 kommentarer:

Maria Y sa...

Klart jag vill läsa om Lusen! Och hur du gör! Verkar vara unghäst på ingång här. Ebba har börjat leta efter ett lämpligt framtidsobjekt, så vi har börjat titta på fölisar. Tänkte prova en utan "ryggsäck" denna gång , "och göra allt rätt från början". med handledning förstås. Ebba ligger redan i träning och får vara med och rida unghästar som Anki har på inridning. När de kommit en bit på väg och ska skolas över till sin ordinarie ryttare.

carolina sa...

Så bra att Ebba har möjlighet att föja Ankis arbete. Vilka spännande tider ni verkar ha framför er! Börjar själv längta lite efter en egen unghäst här på gården så vi får väl se om Lusens matte får tillbaka honom ;-). Skickat inbjudan till dig att följa hans dagbok.

Ann-Louise sa...

Hejsan svejsan! Spännande med nystart i bloggosfären :-). Tack för senast. Det var jättetrevligt.
Jag läser också gärna om Lusens framfart.

carolina sa...

Tack själv Ann-Louise! Roligt att du följde grupp 1 den här gången. Jag gillade verkligen både träningen och stämningen i gruppen. Så hästvänligt och så prestigelöst.

Skickar inbjdan till Lusens nya dagbok.