måndag 13 juni 2011

Från vår OHR-blogg

TORSDAGEN DEN 9:E JUNI 2011

Tid för uppföljning


Ute lyser solen medan jag har bänkat mig inne vid datorn för att ta mig genom administrationen efter några intensiva kursveckor. Skönt att få ordning på alla papper och inte minst roligt att på allvar ha tid att ta tag i planeringen av framtida projekt. Mer om dem lite längre fram...

Förra veckan åkte Piet Bakker hem efter att ha haft den sista träffen av det tvååriga projektet med fasta träningsgrupper. Ett projekt som blev lite annorlunda mot vad vi tänkt oss från början. De två åren försvann med expressfart och med facit i hand hade vi nog gjort en del annorlunda både beträffande innehåll och upplägg. Men man lär sig av sin erfarenhet sägs det ju och man kanske inte kan begära av sig själv att göra allt perfekt på en gång även om jag har lite svårt att acceptera det ibland ;-). Det har hur som helst varit en stor förmån att få följa dessa 18 ekipage i både medgång och motgång och dessutom har vi fått se en hel del utveckling på vägen. Jag hoppas så klart att även fortsättningsvis få följa dessa härliga långa tygel-ekipage trots att vi nu ändrar formerna för träningarna lite. Med start redan i augusti så har vi tänkt att börja med träningsdagar för Piet som är öppna för alla att anmäla sig till igen. Vi kommer också att försöka hårdsatsa på utvecklingen hos ett gäng långa tygel-tränare för att på så sätt bidra till att fler får möjligheten till god undervisning i arbete på långa tyglar - Detta fantastiska sätt att träna häst på!

Mer info om Piet-kurser och andra aktiviteter kommer snart på hemsidan och via nyhetsbrevet. Vi ska också försöka att kontinuerligt under sommaren blogga om flera nya planer och idéer.

/Carolina


Inga kommentarer: