lördag 5 december 2009

Förkylningstider

Någonting som jag verkligen ogillar är att behöva ställa in träningar men nu sitter jag här hemma trots att jag skulle varit i Växjö just nu. Orsak - Jag kan inte prata. När jag nu äntligen känner mig lite piggare efter några dagars rejäl förkylning så har istället stämbanden blivit ansatta. Instruera med hjälp av charader är troligen mer roligt för utomstående som tittar på än för den som blir instruerad så det är bara att vänta på att mina pip, väsningar och viskningar ska omvandlas till vettiga ljud igen. Om du provar att ringa mig och inte får något svar så ta det inte personligt, det kan helt enkelt bero på att jag rent fysiskt inte KAN svara. Min sambo har det dock lugnt och skönt just nu ;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det skulle väl egentligen vara helt rätt - att bara instruera via klicker!!!Kram o krya på Dig! Margareta o Silvestro (som återupptagit vår hoppkarriär!! -Jättekul!)

carolina sa...

Oj vad roligt att ni blivit ett hoppekipage! Säg till om ni ger er ut på tävling och behöver hejarklack.

Tack för omtanken. Nu är rösten tillbaka även om den är lite annorlunda (Walter är lite oroad att jag för alltid ska fortätta låta som Sanna Bråding :-)

Ja du har helt rätt! Om jag hade haft möjlighet att instruera de här ekipagen med hjälp av TAGteach så hade det i alla fall varit möjligt att instruera utan röst. Visserligen så är det ju en fördel att kunna prata om kriteriesättningen när det är människor man tränar men det är ändå så lite prat att det hade gått med block och penna. Rolig timing förresten, måste nästan blogga om gårdagens försök att använda TAGteach för att lära ut diagonalslutan i långa tyglar...

Ha en fortsatt skön advent!

Anonym sa...

Det låter spännande!
Passar på att fråga om min klickerbok - Alexandra Kurland - läste den för länge sen nu, min dotter köpte kanske 1996 eller så. Är den "fortfarande bra" eller finns det andra och bättre böcker nuförtiden?

mvh/Margareta
(Vi hoppade igår också, en liten bana. Gick jättebra!!)