torsdag 20 november 2008

Tillbaka!

Nu trycker jag på ”play” igen och återupptar bloggen. Sedan sist har jag bl.a hunnit med att läsa en ny universitetskurs, varit sjuk samt nu senast haft fullmatade dagar i samband med att Piet Bakker var på besök och höll kurser hos oss. Bilder från den välbesökta helgkursen finns bl.a. på Ann-Louise blogg.

Smolket i glädjebägaren är däremot att min hund Hannibal och jag missade sista träffen på klickertränarutbildningen som vi gått i år. Visserligen är ju denna blogg främst tänkt att handla om mina klickerhästar men som en hälsning till våra trevliga kurskamrater som vi nu inte fick träffa igen, så kommer här en bild på en klickerhund.
(Telefonapport från teoriläxan testas här)


4 kommentarer:

Helena sa...

Vad söt han är - och vilken ambitiös matte som testar kriterieplanen i den teoretiska läxan i praktiken! (Måste väl ge pluspoäng?) Tråkigt att du missade sista kurstillfället. Det har varit kul att lära känna er - hoppas att du kan komma och träna med oss någon gång!

carolina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
carolina sa...

Hej Helena! Ja visst är han väl söt! Men det kanske inte är så överraskande att jag tycker... Ambitiös matte kan jag däremot inte riktigt hålla med om. Vad gör man inte för att slippa träna på det man egentligen borde som t.ex. stimuluskontroll på fler gf istället ;-). Mitt nyårslöfte i år får bli att strukturera upp min tid bättre. Då borde jag väl äntligen lyckas att komma och träna med er. Det skulle vara så stimulerande med träningskompisar.

Ann-Louise sa...

Hej Carolina!

Kul att du är tillbaka! Tack för senast (både Piet Bakker och Ellen Ofstad)! Kurserna är alltid lika trevliga och välarrangerade!