onsdag 14 januari 2009

Verklighetsutflykt

Nu är jag tillbaka igen efter en utflykt i den civila världen. Alltså där det finns andra människor än hästägare ;-). Förra veckan inleddes av en årlig tradition - Middag hos vår goda vän Lotta som efter julhelgerna brukar bjuda in några vänner för ett litet julbordsknytkalas. Eftersom många i hennes vänkrets har talang för det här med matlagning så brukar det bli en trevlig kulinarisk upplevelse och så även i år. Det blev en hel kväll nästan utan djurprat alls. Nåja, Hannibal fick följa med så några hundrelaterade kommentarer dök upp. Bl.a. så träffade jag en av de få personer jag någonsin stött på som inte tycker att min vovve ser ut som en taxkorsning. Denna person har dessutom varit taxägare ända sedan barnsben så han borde ju ha viss koll… Glömde jag säga vad Hannibal är en korsning av? Jack Russel, Border Collie och Border Terrier, syns inte det?


Nästa anhalt på min utflykt i verkligheten bortanför stall, hagar och ridhus var att åka på TAGteach-kurs. Detta är en upplevelse som dock kräver ett helt eget blogginlägg. Så jag återkommer efter att ha… ja du gissade rätt…mockat och fodrat hästarna. Är jag inte förutsägbar så säg!

2 kommentarer:

Walter sa...

Åh, TAGteach, så intressant... Kan du berätta mer? ;-)

carolina sa...

Hi, hi. Jag som trodde att jag hade en sambo som ville att jag skulle jobba och dra in pengar i stället för att blogga?! Nåväl, du har rätt - Jag ska SNART skriva ett nytt blogginlägg ;-)