lördag 21 mars 2009

Några kommentarer om veckans kurs

Tänkte att jag skulle kunna vänta med att skriva om McLean-kursen eftersom jag tyvärr inte har tid just nu att formulera allt som jag inser behöver bemötas, belysas, dementeras och bekräftas... Mycket skrivs just nu om kursen på olika håll och åsikterna går verkligen isär. Jag upplever att det förväntas av mig som kursarrangör att ge mig in i diskussionerna men det måste jag som sagt be att få vänta med. Jag vill dock på en gång förtydliga några saker:

1) Nej, jag rättfärdigar inte den mängd press som lades på några av hästarna.

2) Ja, det var oväntat för mig då det såg annorlunda ut på kursen i Danmark som jag själv deltog i.

Men jag tycker absolut att det finns element i Andrews träningsfilosofi som jag står för och verkligen önskar att de bättre hade kommit fram till alla och detta ska jag skriva om så fort jag får tid.

3 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Hej tjejen!

Ingen kritik mot dig som arrangör. Jag tyckte dessutom att jag fick med mig mycket bra, speciellt från teorin. Men jag vill gärna ifrågasätta vissa delar. Det betyder inte att jag tycker att allt han gjorde/sa var dåligt. Jag tror också att jag kommer att ha stort utbyte av böckerna och filmen. Sen får man stöpa om den praktiska träningen så det passar en bättre.
Det är nyttigt att gå på kurs även om det inte är riktigt som man själv gör och är komfortabel med. Det väcker tankar!!! Skulle man bara lyssna på "likasinnade" skulle det bli stagnation.
Kram och vi ses på nästa kurs (om jag inte är svartlistad ;-) )

carolina sa...

Hej Ann-Louise! Nej ännu så länge har jag inte känt mig personligen kritiserad från något håll som jag vet om. Detta kan dock säkert snabbt ändras nu när jag valt att själv kommentera kursen ;-). Ifrågasättande är viktigt och det är mycket obehagligt om det inte finns utrymme för det. Angående svartlistning så får du allt ta och jobba betydligt hårdare om du ska lyckas med det, hi, hi.

Ann-Louise sa...

Hej igen!

Tack det känns skönt :-). Era kurser är fantstiska och inspirerande.
Jag vill inte vara a pain in the ass. Däremot blir jag snabbt engagerad och då kanske jag är lite dum som obetänkt skriver det jag tycker. Ibland kanske det skulle vara bra att vara tyst... Får jobba på det.